Leave Your Message

O a vaega autu o le maualuga o le faatinoga o masini tipi leisa uamea?

2023-11-07

1, tekinolosi tipi maualuga

O le taʻiala faʻavae o lenei masini tipi leisa fiber fou o se tipi leisa maualuga. I le taimi o le tipiina, o le laser e faʻauluina le tele o ave leisa maualuga, maualuga-malosi, ma le malosi tele e gaosia e nei ave leisa. O le mea tipi e mafai ona faʻafefe i se taimi vave, ina ia faigofie ona aveese se faʻaoga faigata tele. I le taimi nei, o lenei faiga o se faiga faʻaonaponei e tipiina. E leai se isi faiga tipi e mafai ona sili atu. E le gata i lea, o lenei faiga tipi e matua televave i le taimi o le tipiina, ma e mafai ona tipiina le ipu uamea mafiafia faigofie ma tipi i se taimi vave. O le saʻo saʻo foi e matua saʻo, o le tipiina o le saʻo saʻo e mafai ona oʻo atu i ni nai millimeters, lea e mafai ona faʻamalieina nisi manaʻoga maualuga manaʻomia.


2, o le faagaoioiga o le masini e faigofie

I le faagasologa o le faʻaogaina o le masini tipi leisa, faʻasalalau faʻamatalaga uma ma le faʻaogaina o le malosi o loʻo tuʻuina atu e ala i le fiber optical. O le mea sili ona lelei o le faʻasalalauina i lenei auala o le faʻasaoina lea o le tele o tagata faigaluega ma meafaitino, ma o le a le tuʻuina atu i le faagasologa o le felauaiga. Faia so'o se fa'alavelave o le fa'afefeteina o le auala mata. Ma e aunoa ma le manaʻoga e fai soʻo se fetuunaiga i le auala faʻapitoa aʻo leʻi faʻaogaina le masini, e faigofie ona faʻafeiloaʻi le malosi i le laser.


3, o le faatinoga o le tipiina e mautu

O lenei ituaiga laser cutter e faʻaaogaina i le faagasologa o le tipiina, lea e faʻaaogaina ai le laser sili ona lelei i totonu o le atunuʻu. O le ola o lenei laser o le a tumau mo le tele o tausaga, ma o le a le mafai ona maua se faʻaopoopoga i mea a tagata i le faagasologa o le faʻaaogaina. Le toilalo o le faiga lava ia, e tusa lava pe o lenei masini tipi leisa o loʻo i lalo o le mamafa galue umi, e le maua ai so o se vibration po o isi aafiaga leaga.

null